Het is weer vakantietijd

Foto:

Velen onder ons zullen weer gaan genieten van een fijne vakantie in het binnenland of buitenland.

De aanvoer naar het vliegveld Schiphol zal hopelijk niet zo zijn als verleden jaar waarbij mensen in lange wachtrijen stonden om naar de gate te komen of dat toen ze weer thuis kwamen lang hebben moeten wachten op hun koffers wegens personeelsgebrek bij de kofferafhandeling.

Onze taxiservice, A12 Taxi Zoetermeer, heeft daar best wel veel last van gehad en daardoor was onze planning heel erg rommelig en eigenlijk niet planning-baar.

Gelukkig is het dit jaar veel beter, maar toch nog op sommige dagen uitzonderlijk  lang wachten.

Voor onze taxiservice, A12 Taxi Zoetermeer, zoeken wij nog steeds een aantal chauffeurs die een schoolroute willen rijden, maar ook voor het reguliere taxi werk. We zijn een 24/7 bedrijf.

Soms vraag je je af waar al die mensen zijn gebleven na de corona-crisis nu er zoveel vraag is naar personeel in verschillende branches.

Ook voor ons café Tapperij Seghwaert zijn we op zoek naar een vriendelijke barvrouw/ man die het team wil komen versterken voor 2/3 dagen per week. 

Onze bezorgservice, Flits Delivery, kan ook nog wel een man/ vrouw/ student /gepensioneerde gebruiken voor het bezorgen van Bloemen en/of taarten bij de klant in de regio deels in Zuid-Holland. Dit is een parttime functie met zondag vrij en werktijden tussen 08.00- 18.00 

Spreekt één van bovenstaande functies je aan dan komen we graag in contact met je via mail [email protected]